Familiehondendag 2015

Familiehondendag 2015

Op zaterdag 29 augustus jl. hield KV Rijnland de 9e editie van de Familiehondendag. Ruim 60 honden werden ingeschreven en zorgvuldig beoordeeld door mw. Mieke Jansen – Kalshoven, keurmeester. Dit keer ontvingen wij ook veel standhouders: Trimsalon Perfect was aanwezig, Paard en Osteopathie Westerhof, Hondenfotograaf Maud Velders maakte prachtige foto’s, Antos honden- en kattensnacks was er met een stand, Sigrid met zelfgemaakte fleecespeeltjes en verschillende Hondenworkshops werden aangeboden. Samen met de clubkraam en de loterij gaf dat veel gezelligheid op het terras. De instructeurs van Agility zette een klein parcours uit waar de honden deze tak van sport eens uit konden proberen. Gehoorzaamheid/Obedience ontbrak niet met een mooie demonstratie! En nieuw dit keer waren enkele mooie demonstraties van Reddingshonden training: de hond zoekt een menselijk slachtoffer op een rommelige, wat ingestorte plek en maakt kenbaar aan de baas wanneer hij deze gevonden heeft. Geweldig! Dit alles met prachtig mooi weer en als afsluiting onze traditionele barbecue. Het was reuze geslaagd; een topdag voor de vereniging KV Rijnland.

Binnenkort vind u alle uitslagen van de Familiehondendag 2015 op deze pagina.

Hier alvast wat foto’s en de winnende hond van de dag:

Dutch Pearls That's a Fact (Silas) van Jacolize Smallenbroek
(Grote Poedel Abrikoos).