Gehoorzaamheid algemeen

Kynologenvereniging Rijnland heeft een ruim aanbod in gehoorzaamheidscursussen. Een enthousiast team van instructeurs zorgt er voor dat u met veel plezier en veel opgedane kennis een cursus zult volgen.

Startdata nieuwe cursussen vanaf september 2017

Puppycursus dinsdag 29 augustus

GH dinsdag 5 september

EG A vrijdag 8 september

EG B vrijdag 8 september

EG C vrijdag 8 september

Obedience B en I maandag 4 september

Obedience club en B vrijdag 8 september

Obedience II en III maandag 4 september

Obedience II en III vrijdag 8 september

Indeling nieuwe cursussen vanaf september 2017

19:00 uur Obedience B en I, halfjaar, door Marrie en Heleen Houwaart

20:00 uur Obedience II en III, halfjaar, door Marrie en Heleen Houwaart

19:30 uur Gehoorzame Hond, 12 lessen, door Lisette Mullink

19:45 uur Puppycursus, 10 lessen, door Rina vd Haak

19:45 uur Obedience B en I, halfjaar, door Mirjam de Vos

20:45 uur Obedience II en III, halfjaar, door Mirjam de Vos

Vrijdag

19:00 uur Elementaire Gehoorzaamheid A, 12 lessen inclusief examen, door Marieke van Steijn

19:00 uur Elementaire Gehoorzaamheid B , 12 lessen inclusief examen, door Geertje Souverijn

20:00 uur Elementaire gehoorzaamheid C, 12 lessen inclusief examen, door Geertje Souverijn

20:00 uur Obedience club en B, halfjaar, door Geertje Souverijn

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puppycursus vanaf de leeftijd van acht weken tot vijf maanden.
Gehoorzame Hond A vanaf de leeftijd van vijf maanden en voor nieuwe leden.
Gehoorzame Hond B na doorlopen van puppycursus en/of Gehoorzame Hond A.
Elementaire Gehoorzaamheid A na Gehoorzame Hond A en/of Gehoorzame Hond B.
Elementaire Gehoorzaamheid B na het behalen van diploma Elementaire Gehoorzaamheid A.

Elementaire Gehoorzaamheid C na het behalen van diploma Elementaire Gehoorzaamheid B.

Na het behalen van Elementaire Gehoorzaamheid C (met minimaal 192 punten, inclusief verplichte onderdelen) kunt u verder trainen voor FCI-Obedience (voorheen Gedrag & Gehoorzaamheid)per half jaar.
FCI-Obedience Beginners
FCI-Obedience I
FCI-Obedience II  en III

Als u ergens anders vergelijkbare cursussen heeft gevolgd en verder zou willen trainen voor FCI-Obedience diploma’s kunt u op bovenstaande dagen en tijden een keer langskomen om te kijken en mee te doen. Dan kan de instructeur met u overleggen wat de juiste cursus of training voor u en uw hond is. Dit graag van te voren aanmelden bij: Rina v.d. Haak.

Instructieteam Gehoorzaamheid

Informatie over gehoorzaamheid