Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Gehoorzaamheid algemeen

Kynologenvereniging Rijnland heeft een ruim aanbod in gehoorzaamheidscursussen. Een enthousiast team van instructeurs zorgt er voor dat u met veel plezier en veel opgedane kennis een cursus zult volgen.

Startdata nieuwe cursussen vanaf 9 april 2018

Puppycursus vrijdag 13 april (continue instroom!)

Gehoorzame Hond dinsdag 10 april

EG A  vrijdag 13 april

EG B dinsdag 10 april

EG C maandag 9 april

Obedience B en I maandag 9 april en dinsdag 10 april

Obedience II en III maandag 9 april en dinsdag 10 april

Obedience recreanten vrijdag 13 april

Indeling nieuwe cursussen vanaf april 2018

19:00 uur EG- C, 12 lessen inclusief examen

19:00 uur Obedience B en I, halfjaar

20:00 uur Obedience II en III, halfjaar

19:45 uur Gehoorzame Hond, 12 lessen

19:45 uur Elementaire Gehoorzaamheid- B, 12 lessen incl examen

20:30 uur Obedience B en I, halfjaar

20:30 uur Obedience II en III, halfjaar

19:45 uur Puppycursus, 10 lessen. Continue instroom!

19:45 uur  Obedience recreanten, half jaar

20:30 uur Elementaire gehoorzaamheid A, 12 lessen incl examen

Indien een groep vol is qua aanmeldingen, kijken we voor mogelijkheden om een 2e groep op vrijdagavond te starten.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Puppycursus vanaf de leeftijd van acht weken tot vijf maanden.
Gehoorzame Hond A vanaf de leeftijd van vijf maanden en voor nieuwe leden.
Gehoorzame Hond B na doorlopen van puppycursus en/of Gehoorzame Hond A.
Elementaire Gehoorzaamheid A na Gehoorzame Hond A en/of Gehoorzame Hond B.
Elementaire Gehoorzaamheid B na het behalen van diploma Elementaire Gehoorzaamheid A.

Elementaire Gehoorzaamheid C na het behalen van diploma Elementaire Gehoorzaamheid B.

Na het behalen van Elementaire Gehoorzaamheid C (met minimaal 192 punten, inclusief verplichte onderdelen) kunt u verder trainen voor FCI-Obedience (voorheen Gedrag & Gehoorzaamheid)per half jaar.
FCI-Obedience Beginners
FCI-Obedience I
FCI-Obedience II  en III

Als u ergens anders vergelijkbare cursussen heeft gevolgd en verder zou willen trainen voor FCI-Obedience diploma’s kunt u op bovenstaande dagen en tijden een keer langskomen om te kijken en mee te doen. Dan kan de instructeur met u overleggen wat de juiste cursus of training voor u en uw hond is. Dit graag van te voren aanmelden bij: Rina v.d. Haak.

Instructieteam Gehoorzaamheid

Informatie over gehoorzaamheid