Kynologenvereniging Rijnland

Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

  • Tentoonstelling

  • Gehoorzaamheid

  • Agility

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Clubblad "De Hondse Hobby"

Afdrukken

Het clubblad van KV Rijnland verschijnt vier keer per jaar. Indien u kopij heeft, kunt u dit sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hieronder wat tips:

De tekst

De tekst kan gewoon als een Word bestand of PDF bestand gemaild worden. Liever geen smiley’s of andere grappige tekentjes in de tekst plaatsen. Ook geen tekst in tabelvorm. Schrijf zo mogelijk kort en bondig. Bijvoorbeeld: Wie - Wat - Wanneer - Waarom – Hoe.

Foto’s

Erg leuk als er ook beeld bij het stukje komt.  Graag de foto’s apart aanleveren. Dat kunnen jpg, bmp of tif bestanden zijn. Hoe meer pixels hoe beter. Zo’n 3 foto’s per email is voldoende. Zijn er heel veel foto’s te versturen, overleg dan even over bijv. het gebruik van DropBox.

 

Adreswijzigingen

Indien uw naam en/of adres op het clubblad niet juist is, neem dan contact op met Ferry Kortekaas, telefoon 06-12961133.

E-mail

 

 

Advertenties

Inlichtingen over adverteren in "De Hondse Hobby" kunt u inwinnen bij Leni Nieuwenburg, Morsweg 149, 2332 EM Leiden, telefoon 071-5318232.

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.