Clubblad "De Hondse Hobby"

Het clubblad van KV Rijnland verschijnt vier keer per jaar. Indien u kopij heeft, kunt u dit sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hieronder wat tips:

De tekst

De tekst kan gewoon als een Word bestand of PDF bestand gemaild worden. Liever geen smiley’s of andere grappige tekentjes in de tekst plaatsen. Ook geen tekst in tabelvorm. Schrijf zo mogelijk kort en bondig. Bijvoorbeeld: Wie - Wat - Wanneer - Waarom – Hoe.

Foto’s

Erg leuk als er ook beeld bij het stukje komt.  Graag de foto’s apart aanleveren. Dat kunnen jpg, bmp of tif bestanden zijn. Hoe meer pixels hoe beter. Zo’n 3 foto’s per email is voldoende. Zijn er heel veel foto’s te versturen, overleg dan even over bijv. het gebruik van DropBox.

Adreswijzigingen

Indien uw naam en/of adres op het clubblad niet juist is, neem dan contact op met Ferry Kortekaas, telefoon 06-12961133.

Advertenties

Inlichtingen over adverteren in "De Hondse Hobby" kunt u inwinnen bij Leni Nieuwenburg, Morsweg 149, 2332 EM Leiden, telefoon 071-5318232.