Contributie en lesgelden

Contributie:

De contributie per 1 januari 2016 bedraagt €  22,50 per jaar (alleen per automatische incasso)

Lidmaatschap na 1 juli  bedraagt  € 11,25 en wordt samen met de contributie van het volgende jaar geïncasseerd.

Lesgeld:

Agility

Het lesgeld voor agility(zowel recreatief en wedstrijd) bedraagt  € 70-per  halfjaar.

NB. Omdat bij langduriger slecht weer het trainingsveld niet optimaal is voor de cursus, vinden de lessen plaats van 1 maart tot 1 december. Zolang de conditie van het veld niet verbeterd is en deze zgn. winterstop van kracht is, geeft KV Rijnland een korting van € 20,- op het 1e halfjaar en berekenen  we dan  € 50,- lesgeld.

Gehoorzaamheid

FCI-Obedience € 70,- per halfjaar.

Pup-  en Gehoorzame Huishond (10 lessen)  € 70,- per cursus.

EG cursus, zowel A, B en C (12 lessen)  € 70,- per cursus.

Ringtraining

Men betaalt ter plekke  € 6,- per les (één hond) of een strippenkaart voor 5 lessen voor € 25,-

KK1 cursus

De cursus Kynologische Kennis 1 omvat 18 woensdagavonden (Clubhuis KV Rijnland van 20.00 – 22.00 uur. Naast de contributie betaalt u € 200,- aan lesgeld).

De cursus leidt toe naar het centraal examen afgenomen door de Raad van Beheer jaarlijks in mei en in september.

Bijkomende kosten omvatten de aanschaf van het boek Kynologische Kennis 1 (Raad van Beheer) en desgewenst het examen (zie verder bij de Raad van Beheer).