Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Contributie en lesgelden

Contributie:

De contributie per 1 januari 2018 bedraagt €  25,00 per jaar (alleen per automatische incasso)

Lidmaatschap na 1 juli  bedraagt  € 12,50 en wordt samen met de contributie van het volgende jaar geïncasseerd.

Lesgeld:

Agility

Vanwege gebrek aan belangstelling geven wij op dit moment helaas geen Agility. Mocht u belangstelling hebben dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan te geven via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Met enkele mede-enthousiastelingen zouden we snel kunnen starten.

Gehoorzaamheid

FCI-Obedience € 70,- per halfjaar.

Pup-  en Gehoorzame Huishond (10 lessen)  € 70,- per cursus.

EG cursus, zowel A, B en C (12 lessen)  € 70,- per cursus.

Ringtraining

Men betaalt ter plekke  € 6,- per les (één hond) of een strippenkaart voor 5 lessen voor € 25,-

KK1 cursus

De cursus Kynologische Kennis 1 omvat 18 woensdagavonden (Clubhuis KV Rijnland van 20.00 – 22.00 uur. Naast de contributie betaalt u € 200,- aan lesgeld).

De cursus leidt toe naar het centraal examen afgenomen door de Raad van Beheer jaarlijks in mei en in september.

Bijkomende kosten omvatten de aanschaf van het boek Kynologische Kennis 1 (Raad van Beheer) en desgewenst het examen (zie verder bij de Raad van Beheer).