Kynologenvereniging Rijnland

Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

  • Tentoonstelling

  • Gehoorzaamheid

  • Agility

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Familiehondendag 2019

Afdrukken

 

Op zaterdag 7 september 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse Familiehondendag.

Op deze dag kunnen alle honden groot of klein, jong of heel oud, met of zonder stamboom, ras of rasloos gekeurd worden. Ook gecastreerde reuen en honden met een niet erkende kleur zijn die dag welkom, zo ook niet erkende rassen. Het is een gezellige dag voor heel de familie en de familiehond. Een prima gelegenheid om eens van een keurmeester te horen wat hij/zij van uw hond vindt. Anders dan op een honden tentoonstelling gaat het er veel gemoedelijker aan toe, dus stress is op deze dag zeker niet nodig. De honden worden per rasgroep op leeftijdsklasse gekeurd, als alle honden gekeurd zijn komen alle honden uit een leeftijdsklasse terug in de ring en worden er een aantal geplaatst. De geplaatste honden ontvangen een beker. Alle nummers één van elke klasse, komen daarna weer samen in de ring om te strijden voor beste hond van de Familiehondendag 2019, deze hond komt een jaar lang op de voorkant van de Hondse Hobby te staan. De honden worden dit jaar gekeurd door:  Mevrouw F. Zijdenbos-Jansen

Dit jaar voor de eerste keer dat we de kantine direct aan het veld hebben, de toiletten zijn dus ook aan de rechterkant van het gebouw te vinden.

Let op! de foto van de winnaar van de dag, komt een jaar lang op het clubblad van KV Rijnland  De Hondse Hobby. Ook zal de foto gebruik worden de posters van de Internationale Dog Show Rijnland. Tevens is de Jan Marsilje bokaal ook voor de winnaar van de dag. Reden genoeg om in te schrijven!

 

Ook dit jaar is er weer een  Kind-Hond-Show. Dit jaar zijn er 2 klasses: tot en met 6 jaar en van 7 jaar en ouder. Kinderen van alle leeftijden mogen hun hond showen, dit mag verkleed ( hoeft niet). De kind hond show is geen junior handling. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Net als voorgaande jaren wordt de dag afgesloten met een barbecue, op geven hier voor kan ook via het inschrijfformulier.

Bij de clubkraam kunt u die dag weer koffie, fris broodjes en soep kopen. Ook is er een loterij met leuke prijzen. De loten worden per enveloppe verkocht met een altijd prijs garantie.

Natuurlijk zijn bezoekers op die dag ook van harte welkom, de keuring staart om 10.00 uur.

KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN!

Wij hopen uit te zien op 7 september.