Kynologenvereniging Rijnland

Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

  • Tentoonstelling

  • Gehoorzaamheid

  • Agility

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Familiehondendag 2018

Afdrukken

Op zaterdag 25 augustus organiseert KV Rijnland de jaarlijkse familiehondendag.

Op deze dag keurt een officiële keurmeester van de Raad van Beheer, uw hond. De familiehondendag is voor honden van alle leeftijden. Vanaf 9 weken, kan een pup, tot en met de veteranen leeftijd meedoen. Alle honden zijn van harte welkom; stamboom loze honden, gecastreerde reuen en kruisingen mogen deelnemen. Ook koppels kunnen meedoen in de koppelklasse. Elke exposant ontvangt een keurrapport waarop de bevindingen van de keurmeester uitgewerkt zijn. In diverse klassen wordt er gestreden voor de eerste plaats.

Naast de reguliere keuring is er ook een kind-hond show. Het mooist verklede duo ontvangt een geweldige prijs.

De winnaar van de familiehondendag wacht nog iets speciaals…

Een prachtige foto wordt gemaakt van de hond die deze familiehondendag wint. Deze foto wordt gebruikt als cover op de uitgave van het clubblad Onze Hond en op de poster als aankondiging van de Internationale Dogshow van het jaar erop.

Op het terrein van KV Rijnland zal een keur aan kraampjes aanwezig zijn, zowel voor de inwendige mens als leuke hebbedingen voor uw trouwe viervoeter. Ook is er een mogelijkheid om uw hond op de foto vast te laten leggen door een officiële dierenfotograaf.

De inschrijfkosten voor deze dag zijn € 15,00 per ingeschreven hond, koppelklasse € 5,00 en de kind-hond-show € 2,00 per duo.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue verzorgd door een cateringbedrijf waarvoor u zich van te voren kunt aanmelden middels een inschrijfformulier.

We kijken ernaar uit u en uw hond te ontmoeten op de familiehondendag dit jaar!

Het inschrijfformulier vindt u zo snel mogelijk op de website.