Kynologenvereniging Rijnland

Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2020 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 20 en zondag 21 maart 2020. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

  • Tentoonstelling

  • Gehoorzaamheid

  • Agility

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Familiehondendag 2017

Afdrukken

Op zaterdag 9 september organiseert KV Rijnland haar jaarlijkse familiehondendag.

Op deze dag zal een officiële keurmeester van de Raad van Beheer, mevrouw Ineke Zwaartman-Pinster uw hond beoordelen. De familiehondendag is voor honden van alle leeftijden, dus vanaf 9 weken tot en met de bejaarde honden kunnen meedoen. In diverse klasse wordt er gestreden voor de eerste plaats. Stamboomloze honden, gecastreerde reuen en kruisingen kunnen ook deelnemen. Ook dit jaar kunnen koppels weer mee doen in de koppelklasse.

Naast de reguliere keuring is er ook een kind-hond show. Het leukste verklede duo gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor.

Op het terrein van KV Rijnland zal een keur aan kraampjes aanwezig zijn, zowel voor de inwendige mens als leuke hebbedingen voor uw trouwe viervoeter. Ook is er een mogelijkheid om uw hond op de foto vast te laten leggen door een officiële dierenfotograaf.

De inschrijfkoster zijn € 15.00 per ingeschreven hond, de koppelklasse kost € 5.00 en de kind-hond-show kost € 2.00. Ook kunt meedoen aan de jaarlijkse barbecue.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue waarvoor u zich ook van te voren voor kunt aanmelden middels het inschrijfformulier.

We hopen u en uw hond graag te ontmoeten op de familiehondendag!

Het inschrijfformulier vindt u hier.