Kynologenvereniging Rijnland

Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

  • Tentoonstelling

  • Gehoorzaamheid

  • Agility

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Familiehondendag 2016

Afdrukken

Op zaterdag 27 augustus organiseert KV Rijnland haar jaarlijkse Familiehondendag.

Op deze dag zal een officiële keurmeester van de Raad van Beheer, mevrouw Jos Dekker uw hond beoordelen. In diverse klassen wordt er gestreden voor de eerste plaats. Stamboomloze honden, gecastreerde reuen en kruisingen kunnen ook deelnemen. Dit jaar is er voor het eerst een koppelklasse aanwezig.

Naast de reguliere keuring is er ook een kind-hond show. Het leukste verklede duo gaat er met de felbegeerde hoofdprijs vandoor.

Tussen de keuringen door zullen er diverse demonstraties gegeven worden door de vrijwilligers van KV Rijnland.

Op het terrein van KV Rijnland zal een keur aan kraampjes aanwezig zijn, zowel voor de inwendige mens als leuke hebbedingen voor uw trouwe viervoeter. Ook is er een mogelijkheid om uw hond op de foto vast te laten leggen door een officiële dierenfotograaf.

De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue waarvoor u zich ook van te voren voor kunt aanmelden middels het inschrijfformulier.

We hopen u en uw hond graag te ontmoeten op de Familiehondendag!

 

Schrijft u in middels de onderstaande link:

content.kvrijland.nl/images/FHD2016/inschrijfformulier%20familiehondendag%202016.pdf