Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

• Mw. Mieke Molenaar, Voorzitter

Aandachtsgebieden: PR, training gehoorzaamheid, Familiehondendag

• Mw. Dana Gieles, Secretaris