Kynologenvereniging Rijnland

Welkom op de site van KV Rijnland. Hier vindt u informatie over de activiteiten van onze verenging. Wij verzorgen diverse trainingen en cursussen voor uw hond(en). Ook organiseren wij jaarlijks een internationale tentoonstelling op de locatie het Plantarium te Hazerswoude. Voor 2019 is de datum die u kunt reserveren in de agenda: zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019. Zie ook de showwebsite: www.dogshowrijnland.com. Het gehele jaar door worden diverse activiteiten georganiseerd. Houdt u de website in de gaten voor nieuwe informatie. Veel plezier op onze website.

  • Tentoonstelling

  • Gehoorzaamheid

  • Agility

Inschrijven cursussenTentoonstelling 2018

Tentoonstelling 2016

Afdrukken

 

De 21ste Internationale Hondententoonstelling

met toekenning van het CAC en CACIB

Op 19 en 20 maart jl. vond de 21ste Internationale Tentoonstelling plaats die KV Rijnland organiseerde.

We kijken terug op uitstekend verlopen, succesvolle dagen. Na een jaar te hebben overgeslagen, stond onze show weer als een huis dankzij de medewerking van velen!

Het aantal inschrijvingen bleef wat achter, maar het bezoekers aantal daarentegen was boven verwachting goed. De sfeer was prima. Aanwezigen waren erg positief over de rust en ruimte: ‘eindelijk niet zo’n propvolle hal met eigenlijk teveel aanwezigen’. Kortom: goed voor mens en hond!

 

Best in Show werd Whippet Crème Anglaise's Pantomime NHSB 2993129 van eigenaren J.W. Akerboom - Van der Schaaf en K. van der Schaaf - Akerboom

Reserve BIS werd Bearded Collie Beardie Connections Kenji, Ch. NL, BE, LU, DK, UK, INT, W14/15 NHSB 2859474 Imp BE van eigenaar MCHB Otto

Uitslagen per ras Groepsuitslagen Besten van het ras

 


 

 

Showcommissie 2016

Bereikbaar via

email   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of

telefoon 071-5318232